MR

Elke school heeft verplicht een medezeggenschapsraad (MR). De MR van basisscholen bestaat uit twee geledingen; een vertegenwoordiging van de ouders en een vertegenwoordiging van de leerkrachten. De medezeggenschapsraad bestaat uit 3 leerkrachten en 4 ouders. De MR overlegt met de directie over belangrijke schoolzaken. Bijvoorbeeld: de besteding van het geld, het kiezen van methodes en verschillende beleidsplannen.

De MR heeft instemmingsrecht en adviesrecht. Als ouder kunt u zich verkiesbaar stellen voor de MR. Via de MR kunt u uw stem laten horen en meedenken over de gang van zaken op school. Neem daarom bij vragen over MR-zaken contact op met degenen die de ouders vertegenwoordigen in de medezeggen-schapsraad via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de ouders:
  • Marjolein Keijzer (voorzitter)
  • Wim van der Ende
  • Natasja van Doorn